Lån penge hurtigt og sikkert med Arcadia Finans

Gratis og uforpligtende ansøgning

Forbrugslån – ansøg nemt og hurtigt online

Du vil modtage lånetilbuddet så snart du har udfyldt den gratis ansøgning. Tjek hvilket slags lånetilbud du kan få!

  •  Lave renter
  • Direkte svar
  • Uforpligtende ansøgning

Arcadia Finans hjælper dig med at finde det bedste forbrugslån blandt forskellige banker og långivere. Udfyld en gratis ansøgning og spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger. Vi sammenligner kun lån fra seriøse banker og långivere, der er overvåget af Finanstilsynet. Vi har siden 2015 hjulpet mere end 100.000 danskere med at spare penge.

  • Din årlige bruttoindkomst er min. 120.000 kr.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler
  • Du skal være fyldt 18 år

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Find det bedste forbrugslån for dig og lån penge på 2 min

Der er mange muligheder for at optage forbrugslån på nettet. Denne måde at låne penge på til forbrug er almindelig i dag, og der er et stort udbud af forbrugslån uden sikkerhed og med lav rente.

Det kan til tider være vanskeligt at finde rundt i det store udbud af forbrugslån. Derfor har vi hos Arcadia Finans skabt en hjemmeside, hvor du kan sammenligne forbrugslån af forskellig type og på den måde finde et billigt forbrugslån, der passer til dine behov.

Søg om lån nu, og få lånetilbud hurtigere!

  • Forbrugslån fra 25.000 til 400.000 kr.
  • Få lånetilbud fra flere forskellige banker
  • Gratis serviceydelse uden nogen form for binding
Arcadia Finans
lånebeløb

1.

HVAD ER DIT ØNSKEDE LÅNEBELØB?

Start med at indtaste det ønskede lånebeløb, lånets løbetid, e-mailadresse og telefonnummer.

vælg

2.

VÆLG DET TILBUD, SOM PASSER DIG BEDST

Vi præsenterer dig for forskellige lån, hvorefter du kan vælge det, der passer dig bedst.

Penge på din bankkonto

3.

PENGE PÅ DIN BANKKONTO

Pengene vil normalt allerede være til rådighed på din bankkonto 1 – 3 dage efter godkendelse af lånet.

Hvad er et forbrugslån?

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån, der som oftest optages uden at du skal stille sikkerhed for det, og som bruges til forbrug af en eller anden slags – det kan være nye møbler, en ferie eller måske en større familiefest, hvor sparepengene ikke slår til. Man kan låne beløb fra typisk 5.000 kr. helt op til 400.000 kr., og det er vigtigt at afsøge markedet for at finde det bedste forbrugslån med lav rente, så lånebyrden bliver så overkommelig som muligt.

Man kan optage et forbrugslån i en traditionel bank, eller man kan vælge at optage et lån hos en online udbyder på internettet. Nogle har ikke lyst til at gå til deres normale bank og anmode om et forbrugslån, fordi de måske skal stå til regnskab for, hvad det skal bruges til. Med et online forbrugslån kan du låne uden at skulle redegøre for andet end at sandsynliggøre, at du kan betale lånet tilbage, hvilket udbyderen vurderer ud fra dine oplysninger og skatteforhold.

Sammenlign og find det bedste forbrugslån

Sammenlign forbrugslån

Når du er på jagt efter et forbrugslån, er det vigtigt at finde det, der er bedst for dig. Det vil sige et billigt forbrugslån med lav rente. Sammenlign også det, man kalder ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er et udtryk for de samlede renter, gebyrer og andre omkostninger, som der er på et lån, og det vil altid være en fordel at vælge et lån med lavest ÅOP.

Desuden skal du sammenligne lånenes løbetid. Kan du justere løbetiden, så du kan overkomme afdragene, og passer løbetiden til den udgift, der er tale om? Hvis du låner til en ferie, vil det være træls at skulle betale af på lånet de næste 10 år, mens en lang løbetid giver mening, hvis du for eksempel bruger forbrugslånet til at renovere dit hjem eller anskaffe mere langvarige forbrugsgoder.

Find et forbrugslån med lav rente

Et forbrugslån med lav rente

Det er aldrig gratis at låne penge, men prisen kan variere meget. Det er vigtigt at sammenligne den rente på forbrugslån, som tilbydes, og den kan svinge. Renten hænger sammen med din økonomiske situation, lånets størrelse og dets løbetid. Hvis udbyderen vurderer, at du har en spinkel økonomi, vil du skulle betale en højere rente, end hvis du har en stærk økonomi.

Den samlede pris på et lån udgøres af ÅOP, de Årlige Omkostninger i Procent. Dette er et vigtigt nøgletal, hvis du vil finde billige forbrugslån.

Hvordan får jeg den laveste rente?

Renten på et lån afhænger af, om der stilles sikkerhed for lånet, og af din økonomiske situation. Renten afhænger desuden af lånebeløb og tilbagebetalingstid – jo mere du har mulighed for at afdrage hver måned, jo lavere vil renten typisk blive.

Brug lånesammenligneren her på Arcadia Finans og find billige forbrugslån med attraktivt lave renter. Der er mange muligheder både hos Danske Bank, Santander, Nordea og andre udbydere af dag-til-dag lån, og her på siden får du en sammenligning af alle muligheder på én gang. Arcadia Finans tilbyder en praktisk og velfungerende service, og vi søger kun blandt pålidelige udbydere.

Forbrugslån uden sikkerhed

Der er forskel på at tage et forbrugslån i en bank og hos en online udbyder. En traditionel bank vil ofte stille krav om sikkerhed, som du kan stille som en personlig kaution eller som sikkerhed i det, du måtte købe, hvis det er et fysisk aktiv.

Du finder de billigste forbrugslån med Arcadia Finans, hvor du ikke skal stille sikkerhed.

Hvad er Arcadia Finans?

Arcadia Finans er en serviceydelse, som gør det nemmere for danske forbrugere at finde passende lån og kreditter. Gennem Arcadia Finans finder du det lån, der passer bedst til dig og dine behov, ved ganske enkelt at udfylde en kort og nem formular. Vi har hjulpet tusindvis af forbrugere i hele Skandinavien med at finde det lån, der passer dem bedst. Vores sammenligning af lån drevet af Top5Credits.com.