Lån op til 400.000 kr

Gratis og uforpligtende ansøgning

Find billigste Privatlån med lav rente

Du vil modtage lånetilbuddet så snart du har udfyldt den gratis ansøgning. Tjek hvilket slags lånetilbud du kan få!

 • Lave renter
 • Direkte svar
 • Uforpligtende ansøgning

Arcadia Finans hjælper dig med at finde det bedste Privatlån blandt forskellige banker og långivere. Udfyld en gratis ansøgning og spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger. Vi sammenligner kun privatlån fra seriøse banker og långivere, der er overvåget af Finanstilsynet. Vi har siden 2015 hjulpet mere end 100.000 danskere med at spare penge.

 • Din årlige bruttoindkomst er min. 120.000 kr.
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler
 • Du skal være fyldt 18 år

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Find de bedste privatlån for dig og lån penge på 2 min

Hvordan finder man frem til det billigste privatlån? Og hvad er nu alt det der med ÅOP og renter for noget? Læs med her og bliv klogere. Her på siden tilbyder vi dig nemlig en praktisk lånesammenligner. Den gør det let for dig at optage et privatlån uden sikkerhed.

Søg om lån nu, og få lånetilbud hurtigere!

 • Privatlån fra 25.000 til 400.000 kr.
 • Få lånetilbud fra flere forskellige banker
 • Gratis serviceydelse uden nogen form for binding
Arcadia Finans

1.

HVAD ER DIT ØNSKEDE LÅNEBELØB?

Start med at indtaste det ønskede lånebeløb, lånets løbetid, e-mailadresse og telefonnummer.

2.

VÆLG DET TILBUD, SOM PASSER DIG BEDST

Vi præsenterer dig for forskellige lån, hvorefter du kan vælge det, der passer dig bedst.

3.

PENGE PÅ DIN BANKKONTO

Pengene vil normalt allerede være til rådighed på din bankkonto 1 – 3 dage efter godkendelse af lånet.

Billigste privatlån med Arcadia Finans

Billigste privatlån

Lad os blot gøre det klart for dig med det samme: Lånemarkedet er lidt af en jungle. Der er således masser af låneudbydere der står klar med tilbud på privatlån med lav rente, og hvad de ellers slår sig op på. Men her er det vigtigt for dig, at du slår koldt vand i blodet, og at du sammenligner de mange lån. Kun på den måde finder du frem til de bedste og mest attraktive af slagsen.

Vores lånesammenligner gør dig i stand til at finde frem til de billigste privatlån på det danske marked. Vores lånesammenligner fungerer praktisk, og det er let at benytte dens funktioner. Samtidig har vi her hos Arcadia Finans udelukkende samlet lån fra troværdige og veletablerede låneudbydere. Du er dermed sikret ordnede forhold, og du kan altid trygt optage et lån via inspirationen fra vores lånesammenligner.

Sammenlign privatlån uden sikkerhed

Hos Arcadia Finans har vi gjort det let for dig at finde hoved og hale i “låne-junglen”. Det har vi gjort ved at samle alle de bedste lån fra mange banker og långivere. Vores lånesammenligner giver dig et overblik over de forskellige udbyderes lån, renter, ÅOP og andre lignende nøgletal. Dermed er det lettere for dig at finde frem til de billige privatlån, samt privatlån trods RKI.

Er du specifikt på udkig efter privatlån uden sikkerhed? Så hjælper lånesammenligneren dig også med dette. Et privatlån uden sikkerhed er basalt set et lån, hvor låneudbyderen ikke tager sikkerhed i dine værdier, såsom din bolig, bil eller lignende. Når du optager et sådan lån, går sagsbehandlingen dermed hurtigere, og det er naturligvis en fordel for dig.

Find et privatlån med lav rente

Privatlån lav rente

Alle, der optager et lån, ønsker naturligvis et med lav rente. Her kommer Arcadia Finans dig til undsætning. For uden at sammenligne lån er det umuligt at konstatere, om det, man er ved at optage, er billigt og attraktivt, eller om det er noget værre juks. Vores lånesammenligner gør det ganske enkelt let og enkelt for dig at finde et privatlån med lav rente.

Fordele og ulemper ved privatlån

Inden du optager dit næste privatlån, er det en god idé lige at stoppe op, og så ellers gennemgå hvilke fordele og ulemper denne lånetype gemmer på. Blandt fordelene kan nævnes:

 • Hurtig sagsbehandling og udbetaling: Når du ansøger om privatlån, er sagsbehandlingen ofte langt hurtigere, end når du f.eks. optager et lån med sikkerhed. Dine penge er ofte også tilgængelige allerede inden for 24 timer.
 • Masser af lån at vælge imellem: Som nævnt tilbydes de danske forbrugere privatlån fra et væld af aktører. Ens største opgave som forbruger er således blot at navigere rundt i det store udvalg. Det hjælper vi dig med. Benyt blot vores lånesammenligner. Du kan blandt andet vælge at optage et Føniks privatlån, et DER privatlån, et Santander privatlån eller måske endda et Nordea privatlån. Mulighederne er i den grad mange.

Blandt ulemperne ved privatlån kan nævnes:

 • Renter og ÅOP er ofte noget højere: I forhold til når du optager et lån med sikkerhed, f.eks. via et realkreditlån hvor banken tager sikkerhed i din bolig, tilbydes privatlån uden sikkerhed oftest med en noget højere rente. Til gengæld er sagsbehandlingen som nævnt hurtigere, og udbetalingen foretages ofte allerede inden for 24 timer, når du optager privatlån.

Hvad er Arcadia Finans?

Arcadia Finans er en ny serviceydelse, som gør det nemmere for danske forbrugere at finde passende lån og kreditter. Gennem Arcadia Finans finder du det lån, der passer bedst til dig og dine behov, ved ganske enkelt at udfylde en kort og nem formular. Vi har hjulpet tusindvis af forbrugere i hele Skandinavien med at finde det lån, der passer dem bedst. Vores sammenligning af lån drevet af Top5Credits.com. Arcadia Finans er i partnerskab med Annafinans kviklån.

Ofte stillede spørgsmål om privatlån

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er ganske simpelt et forbrugslån, optaget af private forbrugere. Med andre ord, et lån optaget med henblik på forbrug, f.eks. via køb af ferier, biler, computere og lignende.

Hvor meget kan jeg låne via et privatlån?

Du kan søge Privatlån fra 25.000 til 400.000 kr med Arcadia Finans

Hvad er løbetiden på et privatlån?

Lånetiden kan være 1-15 år.