Lån op til 400.000 kr

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lån penge uden sikkerhed med lav rente

Du vil modtage lånetilbuddet så snart du har udfyldt den gratis ansøgning. Tjek hvilket slags lånetilbud du kan få!

  • Lave renter
  • Direkte svar
  • Uforpligtende ansøgning

Arcadia Finans hjælper dig med at finde det bedste lån uden sikkerhed blandt forskellige banker og långivere. Udfyld en gratis ansøgning og spar titusinde kroner i renter og låneomkostninger. Vi sammenligner kun lån fra seriøse banker og långivere, der er overvåget af Finanstilsynet. Vi har siden 2015 hjulpet mere end 100.000 danskere med at spare penge.

  • Din årlige bruttoindkomst er min. 120.000 kr.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler
  • Du skal være fyldt 18 år

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Find de bedste lån uden sikkerhed for dig og lån penge på 2 min

Der er mange muligheder for at optage lån uden sikkerhed på nettet. Denne måde at låne penge på til forbrug er almindelig i dag, og der er et stort udbud af lån uden sikkerhed og med lav rente.

Det kan til tider være vanskeligt at finde rundt i det store udbud af forbrugslån. Derfor har vi hos Arcadia Finans skabt en hjemmeside, hvor du kan sammenligne lån uden sikkerhed af forskellig type og på den måde finde et billigt lån uden sikkerhed, der passer til dine behov.

Søg om lån uden sikkerhed nu, og få lånetilbud hurtigere!

  • Lån uden sikkerhed fra 25.000 til 400.000 kr.
  • Få lånetilbud fra flere forskellige banker
  • Gratis serviceydelse uden nogen form for binding
Arcadia Finans

1.

HVAD ER DIT ØNSKEDE LÅNEBELØB?

Start med at indtaste det ønskede lånebeløb, lånets løbetid, e-mailadresse og telefonnummer.

2.

VÆLG DET TILBUD, SOM PASSER DIG BEDST

Vi præsenterer dig for forskellige lån, hvorefter du kan vælge det, der passer dig bedst.

3.

PENGE PÅ DIN BANKKONTO

Pengene vil normalt allerede være til rådighed på din bankkonto 1 – 3 dage efter godkendelse af lånet.

Sådan optager du et lån uden sikkerhed


Vi går alle sammen og drømmer om noget. Nogle ønsker en fancy ny bil. Andre ønsker at tage på jordomrejse med sin udkårne. Fælles for alle drømmene er, at de desværre kræver penge. Ofte endda rigtig mange af dem. Derfor er det yderst fornuftigt at spare op til ens drømme. Nogle gange kan det dog være, at man ønsker at tage forskud på sine drømme, og det kan man gøre med et lån. Og hvorfor ikke optage et hurtigt lån uden sikkerhed?

Introduktion til lån uden sikkerhed

Hvad er lån uden sikkerhed


Lad os lige begynde med at gøre det klart, at lån uden sikkerhed er ret almindeligt tilgængelige blandt Danmarks største låneudbydere. Det er i og for sig godt for os forbrugere, men det kan samtidig gøre det vanskeligt for den enkelte at finde frem til, hvilke online lån uden sikkerhed der er de bedste og billigste. Her kommer vi hos Arcadia Finans dig dog til undsætning. Vi gør det nemlig let og enkelt for dig at sammenligne lån.

Sådan finder du frem til og ansøger om kviklån uden sikkerhed via Arcadia Finans

Det er heldigvis yderst simpelt at sammenligne lån her på siden. Du starter simpelthen blot med at angive, hvor mange penge du ønsker at låne. Herefter præsenteres du for en liste med forslag til, hvilke lån du kan optage. Det er udelukkende en liste med forslag, og det er altid op til den enkelte at afgøre, hvilke lånetilbud man ønsker at benytte sig af. Man klikker efterfølgende på det lånetilbud, man ønsker at benytte, og man føres herefter til låneudbyderens hjemmeside. Her kan man ansøge om lånet, hvilket foregår trygt og sikkert via NemID.

Lån 25.000 – 400.000 uden sikkerhed nu. Prøv det lige, og så skal du se, hvordan lånesammenligneren prompte finder en liste frem med attraktive låneforslag. De er skræddersyet netop til dig, så nu er det blot om at gennemgå dem enkeltvis.

Fordele ved at benytte sig af lånesammenligneren fra Arcadia Finans


Når du søger efter hurtige lån uden sikkerhed fra Arcadia Finans, præsenteres du som forbruger for en række fordele: Dels tilbydes du kun lån fra troværdige og professionelle udbydere, og dels tilbydes du en praktisk og velfungerende sammenligningsservice. Det er således altid hurtigt, let og enkelt at benytte vores lånesammenligner. Så kom straks i gang med den allerede i dag.

Hvad er lån uden sikkerhed egentlig for noget?

Hvad er de her kviklån uden sikkerhed egentlig for noget? Jo, ser du, pointen med dem er, at du som forbruger ikke skal stille sikkerhed i din bil, båd eller bolig ved oprettelsen. På den måde adskiller de sig en del fra blandt andet bolig- og billån. Her tager banken nemlig pant, og dermed sikkerhed, i dine respektive værdier.

Ofte er renterne noget lavere på lån, hvor banken tager sikkerhed i f.eks. din bolig. Til gengæld slipper du for alt papirarbejdet, når du optager et hurtigt lån uden sikkerhed, og sagsbehandlingen er i den forbindelse ofte meget hurtigere. Du kan derfor regne med at have adgang til dit nye lån ekstremt hurtigt. Ja, nogle gange endda inden for 24 timer efter din ansøgning er modtaget af låneudbyderen.

Husk altid at sammenligne lån uden sikkerhed inden du optager dem

Hurtige lån uden sikkerhed skal altid optages på et veloplyst grundlag. Du skal derfor altid afsøge markedet efter de lån der har den laveste rente og ÅOP, og hvor gebyrerne er så lave som overhovedet muligt.

Til formålet bør du altid benytte vores lånesammenligner her på Arcadiafinans.dk. Vi sammenligner nemlig forbrugslån med lav rente fra alle de store udbydere. De fleste af dem tilbyder at udbetale dit kommende online lån uden sikkerhed allerede inden for 24 timer, og det er naturligvis en service, der er værd at se frem til. Men der er ingen grund til at oprette et unødvendigt dyrt lån, så benyt altid vores lånesammenligner, og tag dig god tid til at sammenligne de enkelte lån.

Hvad er Arcadia Finans?

Arcadia Finans er en ny serviceydelse, som gør det nemmere for danske forbrugere at finde passende lån og kreditter. Gennem Arcadia Finans finder du det lån, der passer bedst til dig og dine behov, ved ganske enkelt at udfylde en kort og nem formular. Vi har hjulpet tusindvis af forbrugere i hele Skandinavien med at finde det lån, der passer dem bedst. Vores sammenligning af lån drevet af Top5Credits.com. Arcadia Finans er i partnerskab med Annafinans kviklån.