Låneberegneren understøtter lånebeslutningen

Låneberegneren er et gratis værktøj fra Arcadia Finans. Den hjælper dig med at finde et lån, der passer til dit behov og indkomstniveau. Låneberegneren gør det nemmere at forstå, hvad det passende lånebeløb og låneperiode vil være for dig, ved at give et skøn over det månedlige lånebeløb og tilbagebetalingsperioden. Ansøgeren skal dog huske, at lånetilbuddet altid er personligt. Det betyder, at du kun får et reelt billede af de samlede omkostninger ved lånet ved at ansøge om de rigtige tilbud fra banker og finansielle institutioner. Men heldigvis kan du ansøge hos Arcadia Finans helt gratis og uden binding.

Låneberegneren

kr +
år +
% +
kr
kr
0 kr
60 måneder
0 kr
0.00 kr
0 kr
0 %
Se amortisationstabel

Find dine lån

Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Hvordan fungerer låneberegneren?

Låneberegneren på Arcadia Finans er meget nem at bruge. Start med at anføre det ønskede lånebeløb og tilbagebetalingsperiode samt et par ekstra oplysninger. Herefter giver systemet dig et skøn over dit låns månedlige udgifter, rente og samlede omkostninger. 

Låneberegneren er lavet for at hjælpe dig, med at give et estimat over hvad lånet vil koste dig pr. måned. Arcadia Finans´s låneberegner har allerede hjulpet mere end 100.000 Danskere med lån.

Hvorfor bruge en låneberegner?

Låneberegneren vil gøre det nemmere at få et overblik over hvordan renter og andre omkostninger. Såsom oprettelses- og administrationsgebyrer påvirker tilbagebetalingerne og de endelige omkostninger for lånet. Ud over låneberegneren, tilbyder vi en praktisk afdragsplan. Den giver dig mulighed for at se præcis det beløb, der skal trækkes på månedsbasis, rente andelen og det resterende lån. Afdragsplanen gør det derfor meget nemmere og mere overskueligt at planlægge tilbagebetalingen af lånet.

Det er altid en god idé at planlægge din afdragsordning, så lånetiden og de månedlige betalinger er tilpasset din økonomiske situation. På den måde kan lånet afvikles uden problemer. 

Bemærk, at låneberegneren kun er vejledende. Du vil modtage de endelige oplysninger om de månedlige beløb og de samlede omkostninger for lånet, når du modtager lånetilbud. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer låneberegneren?

Vælg, hvor meget du har brug for at låne, og hvor lang tilbagebetalingsperioden skal være. Derefter skal du give nogle få yderligere oplysninger. Når du har givet disse oplysninger, kan du straks se et estimat over den månedlige betaling af lånet, den effektive rente og de samlede omkostninger for dit lån.

Hvornår skal jeg bruge låneberegneren?

Det er altid en god idé at bruge vores gratis låneberegner, uanset om du er på udkig efter et nyt lån eller vil samle gamle lån. Ved at bruge låneberegneren kan du få et klarere billede af de samlede omkostninger hvilket gør det nemmere at træffe den rigtige beslutning.

Hvad er den effektive rentesats?

At sammenligne lån med den effektive rentesats vil give et klarere billede af låne omkostningerne i forhold til fx sammenligning af lån på grundlag af en nominel rente alene.