Lån penge hurtigt og sikkert med Arcadia Finans

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lån penge, nemt, hurtigt og enkelt

Med hurtiglån kan du låne penge fra dag til dag og endda uden at skulle stille sikkerhed for lånet. For at du kan få de bedste muligheder med hensyn til hurtiglån, har vi her samlet en oversigt over disse muligheder.

  • Lave renter
  • Direkte svar

Ud fra det danske lånemarked har vi undersøgt mulighederne med hurtige lån fra banker, samt troværdige långivere og lånemæglere. Som regel når du optager et lån, kan du forvente at få pengene allerede 1-2 dage efter en godkendelse af din ansøgning, og eftersom de fleste ting i dag foregår digitalt, kan pengene forventes udbetalt forholdsvis hurtigt, og ofte samme dag som lånet bliver godkendt. 

  • Din årlige bruttoindkomst er min. 120.000 kr.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler
  • Du skal være fyldt 18 år

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Sådan finder du et hurtigt lån med lav rente:

Måske forbinder du ikke hurtige lån med en lav rente, men du kan faktisk finde lånudbydere, som tilbyder hurtig udbetaling og endda også en lav rente.

Før du tager et sådan lån, skal du dog være særligt opmærksom på nedenstående:

  • Renten
  • ÅOP
  • Gebyr for stiftelse

Renten er det, du skal betale for lånet hver måned, imens ÅOP viser lånet samlede omkostninger pr år, heri er også gebyr for oprettelse inkluderet.

Du skal dog huske, at når du vælger at tage et hurtigt lån med en lav rente, så er disse lån for det meste dyrere end almindelige større forbrugslån, i og med at hurtige lån typisk er til mindre lån på op til 50.000 kroner. Med mindre lån kommer også en kortere løbetid, hvilket i sidste ende betyder, at renten er højere end ved store lån med en længere løbetid. 

Arcadia Finans

1.

HVAD ER DIT ØNSKEDE LÅNEBELØB?

Start med at indtaste det ønskede lånebeløb, lånets løbetid, e-mailadresse og telefonnummer.

2.

VÆLG DET TILBUD, SOM PASSER DIG BEDST

Vi præsenterer dig for forskellige lån, hvorefter du kan vælge det, der passer dig bedst.

3.

PENGE PÅ DIN BANKKONTO

Pengene vil normalt allerede være til rådighed på din bankkonto 1 – 3 dage efter godkendelse af lånet.

Hurtige lån med NemID

Lån på nettet kan optages hurtigt og udbetales indenfor kort tid, idet det hele foregår ved hjælp at dit NemID. 

For at sende låneansøgningen afsted samt underskrive en aftale, skal du benytte dig af dit NemID. Når du indsender din ansøgning, giver du udbydernes mulighed for automatisk at indhente de kreditoplysninger om dig, som er relevante for udbyderne. Dette er f.eks oplysninger fra SKAT. Når udbyderne har modtaget disse oplysninger, vil de vurdere, om du kan blive godkendt til lånet eller ej. Godkendelsesprocessen kan tage alt fra minutter til få timer, hvilket betyder, at det altså er en ganske kort proces, og at du I visse tilfælde har pengene samme dag.

Kviklån til akutte behov

Somme tider opstår der situationer, hvor du har behov for et lån her og nu, og ved disse situationer har du mulighed for at tage et kviklån. 

Selvom du står i et akut behov for at låne penge, er det stadig rigtig vigtigt, at du tager dig god tid til at sammenligne de forskellige lånemuligheder. Vi har her på siden lavet en oversigt over de mulige lån ved akutte behov, så du nemt kan sammenligne de lån, som de forskellige udbydere tilbyder. 

Der er både fordele og ulemper ved udbyderne af akutte kviklån, og du skal derfor tænke over hvilket lån, du rent faktisk har brug for, og hvilket der bedst matcher dine behov.

Sammenlign før du vælger det bedste hurtiglån

Før du tager et hurtiglån, kan det spare dig rigtig mange penge at sammenligne de forskellige lån. Det du skal sammenligne er f.eks renten og ÅOP.Når du kigger på renten hos de forskellige udbydere, kan du se, at den varierer rigtig meget, og selvom der kun er tale om få procents variation, har det stadig stor betydning i det lange løb. ÅOP står for “De samlede omkostninger i procent” og du kan sammenligne dem på Top5credits eller på udbydernes hjemmeside. Før du tager et hurtig lån, er det også vigtigt at sammenligne disse, idet det har en betydning for, hvor meget du skal betale i alt i renter og gebyrer for hele lånet. Her bør du naturligvis vælge det lån, med den laveste ÅOP.

Fordele og ulemper ved kviklån?

Låneprocessen er den største fordele ved et kviklån. Ansøgningsprocessen foregår online med NemID, og du har som regel pengene på din konto allerede indenfor 1-2 hverdage, nogle gange endda samme dag. En anden fordel er også, at kviklån ikke stiller krav om sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, f.eks i form af pantsættelse af ejendele. Et kviklån er dog ikke kun fordele. En af ulemperne ved et kviklån er høje renter med høje gebyrer. For at finde billige alternativer anbefaler vi derfor, at du undersøger oversigten her på siden.

Ofte stillede spørgsmål om kviklån

Kan jeg få et kviklån uden NemID?

Nej. Når du ansøger om et kviklån foregår det online, og du skal bruge et NemID til både din ansøgning for at verificere din identitet samt til at give udbyderen tilladelse til at indhente dine skatteoplysninger. Det er derfor på nuværende tidspunkt ikke muligt at optage et kviklån uden NemID.

Hvordan finder jeg et kviklån med nem godkendelse?

Det gør du ved at sammenligne udbydernes krav til dig som ansøger. Kravene er forskellige, især når det omhandler alder og indkomst, hvilket typisk er det vigtigste. Dog er en nem godkendelse også forbundet med en højere pris, og du bør derfor overveje om, det er det rigtige for dig.

Kan jeg få et kviklån som studerende?

Det er muligt, ja. Det kommer an på alder og indkomst. Som tidligere nævnt er aldersgrænsen for at optage et kviklån 18 år, og du skal desuden også have en fast indkomst. Vi vil dog anbefale, at du som studerende taget et SU-lån i stedet, da dette lån er billigere end et kviklån.