Find det perfekte lån

Find en låneformidler og et bedre lån gennem Arcadia Finans:

  1. Vælg lånebeløb, låneperiode og månedlig betaling
  2. Udfyld den korte låneansøgning
  3. Du får mange tilbud fra forskellige långivere

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.

Står du og mangler penge? Og virker det uoverskueligt at finde rundt i lånejunglen? Så benyt straks den smarte lånesammenligner fra Arcadia Finans. Med den opnår du lynhurtigt et overblik over alle de bedste lån på det danske marked. Du kan samtidig let sammenligne renter, gebyrer og tilbagebetalingskrav. Læs med her og tjek hvilket slags lånetilbud du kan få.

Find det lån der passer til dig

Vi kan alle til tider have behov for at optage et lån. Livet er nemlig uforudsigeligt, og pludselige regninger kan opstå. Det kan også samtidig være, at man får lyst til at tage på en god rejse med sin partner eller familie, eller måske mangler der blot et tilskud til det helt perfekte bryllup. Uanset hvorfor du skal bruge pengene, så kan du lynhurtigt finde et lån der passer til lige netop dig og din situation. Du skal blot benytte lånesammenligneren her på siden.

Sådan sammenligner du lån hos Arcadia Finans

Før du kan sammenligne lån her på siden, er det vigtigt, at du finder frem til hvor mange penge du egentlig har behov for. Er der f.eks. tale om et lånebehov på 50.000 kroner, så angiv det i lånesammenligneren. Herefter skal du angive den ønskede løbetid. Ønsker du f.eks. at betale lånet af over 5 år, så angiv dette. Skriv nu blot din e-mailadresse og dit mobilnummer, og så kan du gennemgå de forskellige lånetilbud.

Find de bedste lån for dig og lån penge på 2 min

Fordele ved at benytte sig af Arcadia Finans

Når du benytter lånesammenligneren fra Arcadia Finans, er det let og enkelt at indhente lånetilbud. Her præsenteres du for lave renter, et velfungerende system samt ikke mindst for tilbud fra troværdige og velrespekterede låneudbydere fra Danmark og udlandet. Du kan således trygt ansøge om lån hos de låneudbydere, du præsenteres for her.

En anden klar fordel ved vores lånesammenligner er, at du ganske uforpligtende kan ansøge om et eller flere lån. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at gennemgå de forskellige tilbud, men skulle det ikke desto mindre ske, at du efter endt ansøgning fortryder, så kan du naturligvis altid det.

Endelig er det også en klar fordel for dig, at du altid får lynhurtigt svar, når du ansøger om lån via vores side. Ofte kan du endda regne med at få svar samme dag, samt til tider endda at modtage dine penge på din konto dagen efter. Det er, hvad vi kalder god og hurtig service!

Det skal du holde øje med når du ansøger om lån

Nu er du garanteret klar til at ansøge om et lån her på siden. Inden du dog gør det, så hav lige et par ting for øje. Dels bør du altid huske at gå efter de lån der tilbyder dig de bedste vilkår. Det vil i praksis sige lån med så lave renter og ÅOP som muligt, samt lån med fleksible tilbagebetalingsmuligheder. Det er f.eks. at foretrække at optage et lån, hvor der kan indfries før tid uden gebyrer. I det hele taget er gebyrer noget, du altid skal holde øje med. Undgå for så vidt at optage lån hos udbydere, hvor der blandt andet opkræves betalings- og oprettelsesgebyrer. Du kan også prøve at spille udbyderne ud mod hinanden, for på den måde at presse dem på renter og gebyrer.

Få lånetilbud fra flere forskellige banker

Forfatter Johannes

Skrevet af Johannes