Lån fra en låneformidler?

Onlinebanker er kommet for at blive. Det er gode nyheder for dem, der har brug for lån, for når konkurrencen på lånemarkedet er hård, falder låneomkostningerne typisk.

Vores seneste rapport afslører, at det kan være en fordel for danskerne at benytte en låneformidler, når de overvejer et usikret lån med lav rente. I mange tilfælde kan det resultere i et billigere lån sammenlignet med at optage et lån i din egen bank. Arcadia Finans, der blev grundlagt i 2015, forbinder danskere med låneformidlere, der opererer i hele Skandinavien, og hjælper forbrugerne med at få et billigere lån fra nationale og internationale banker. Vores service har hjulpet over 100.000 danskere med at spare penge.

Selvom dit lånetilbud fra din egen bank måske virker som et godt tilbud, er det altid en god idé at sammenligne dit tilbud med andre tilbud på markedet. Det koster ikke noget at anmode om lånetilbud fra en låneformidler, og processen kan gennemføres online på få minutter. Godkendelsesprocessen kan være meget langsommere i de traditionelle banker, og i mange tilfælde skal du kunne fremvise værdipapirer såsom dit hus eller anden ejendom, du ejer. Den klare fordel for låneformidlere er deres hurtighed og fleksibilitet. Vi anbefaler, at du sammenligner mange forskellige muligheder, før du ansøger om et lån. Det er den ENESTE måde, du kan være sikker på, at du ikke betaler for meget for dit usikrede lån. Brug Arcadia Finans og se, hvor du kan få det billigste lån.

Sammenlign lån via låneformidlere her

Låneformidlere arbejder normalt med mere end 10 forskellige banker, men i nogle tilfælde endda op til 23 forskellige banker. Det betyder ikke kun, at chancerne for at få et lånetilbud er meget større, men at du sandsynligvis også får en lavere rente via en låneformidler sammenlignet med din egen bank. Mange traditionelle banker tilbyder kun lån til deres egne kunder, og renten på usikrede lån afhænger af din status som kunde.

Lånesammenligning er et økonomisk fornuftigt valg

Det er aldrig klogt at tage imod det første lånetilbud, du får, da det kan blive en meget dyr beslutning. Hvis du bruger lidt tid på at sammenligne forskellige muligheder, kan du spare mange penge. Sammenligning af lån med Arcadia Finans er gratis og kan gøres online. Med Arcadia Finans kan du få låneaftaler fra kendte indenlandske banker samt udenlandske långivere. Det er en god idé at sammenligne lån, uanset om du ansøger om et nyt lån, eller du allerede har lån. Der er mulighed for, at du kan få et bedre tilbud på dit nuværende lån, hvilket selvfølgelig betyder, at du sparer penge.

Find en låneformidler og et bedre lån gennem Arcadia Finans:

  1. Vælg lånebeløb, låneperiode og månedlig betaling
  2. Udfyld den korte låneansøgning
  3. Du får mange tilbud fra forskellige långivere

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.
Forfatter Johannes

Skrevet af Johannes