Er du en af de mange uheldige danskere, der har fået et lånetilbud med dårlige vilkår fra deres egen lokale bank? Eller endnu værre, slet ikke noget lånetilbud? Pengeinstitutter tøver typisk med at give gode lånetilbud til alle. Jo lavere rente banken har, desto højere risiko er der for banken. Det kan resultere i et lånetilbud, der ikke er så interessant for dig som låntager. Men hvad er dine alternativer egentlig?

De laveste rentesatser er forbeholdt de såkaldte “premium”-kunder. Det er dog ikke alle banker, der er ens, og forskellige banker har tendens til at have forskellige krav. Sørg for, at du er berettiget til et godt lånetilbud.

Grundlaget for et godt lånetilbud:

Du har et fast job. Permanent job er lig med en stabil indkomst, hvilket banker selvfølgelig kan lide. Jo længere du har været i jobbet, desto bedre.

Du bruger mindre, end du tjener. Selvom du har en god løn, er det ligegyldigt, hvis du også har høje udgifter. Reducer dine månedlige omkostninger til et minimum.

Tag ikke et lån alene. Hvis det er muligt, er det altid bedre at tage et lån sammen med nogen. Det kan være din ægtefælle, forælder, søskende eller endda en ven. Det er et stort plus for banken at have to eller flere personer til at betale lånet tilbage.

Bliv lidt ældre (eller yngre). Det her er lidt sværere, men din alder kan have indflydelse på din rente. Hvis du er i tyverne, skal du måske vente et par år for at få et bedre tilbud. Eller (undskyld) hvis du er tættere på 100 end 50, kan det også have en negativ effekt på dit lånetilbud.

Få alternative lånetilbud

Prøv dette trick for at øge dine chancer for at få et bedre lånetilbud

Så du mener, at du er berettiget til et godt lånetilbud? Har et fast job, bruger ikke ret meget, har nogen at dele lånet med og har den rigtige alder. For at øge dine chancer for et bedre lånetilbud bør du bruge serviceydelserne fra en låneformidler som Arcadia Finans, der giver dig et lånetilbud fra flere forskellige banker og långivere. Processen er meget enkel og tager kun få minutter af din tid, da den kan gennemføres 100 % digitalt. Når du er færdig med ansøgningen, får du dine alternative lånetilbud med det samme. Du kan sammenligne lånetilbuddene efter rentesats og vilkår. Og det bedste er, at du denne gang frit kan vælge at acceptere eller afvise lånetilbuddene fra bankerne!

Få alternative lånetilbud på kun 2 minutter

  1. Vælg et lånebeløb, lånetid og en månedlig tilbagebetaling, der passer dig
  2. Udfyld ansøgningen
  3. Få tilbud fra flere banker
  4. Vælg det lånetilbud, der har de bedste vilkår

Gratis og uforpligtende ansøgning

Lånebeløb
Løbetid
Månedligt afdrag
3534 kr.
Låneeksempel:
Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

ÅOP 4,9-24,9%. Løbetid 1-15 år.

* Det månedlige afdrag beregnes med en rentesats på 5%.
Forfatter Johannes

Skrevet af Johannes